Bananas Suite

Kamerverhuur voor SM Meesteressen en erotische events / feesten
Loosduinsekade 284 - 2571 CB - Den Haag

Huisregels

Omdat wij zowel voor ons zelf, voor de dames als voor u een goede prettige sfeer willen creëren hebben wij een aantal huisregels bepaald.

1. Het is ten strengste verboden soft- en harddrugs in bezit te hebben, te gebruiken of te verhandelen in ons kamerverhuurbedrijf.

2. Wij houden ons het recht voor om u te weigeren in geval van dronkenschap of als u onder invloed bent van verdovende middelen.

3. Handelingen zonder condoom zijn bij ons kamerverhuurbedrijf niet mogelijk.

4. Wij tolereren geen geweld tegen ons personeel en of onze huurders. In dit geval zullen wij te allen tijden de politie inschakelen. Ons pand is beveiligd met camera’s bij de ingang zowel binnen als buiten + binnen en voorzien van alarm knop die direct in verbinding staat met de meldkamer.

5. Het is de dames verboden uw privacy in gevaar te brengen. Wij verzoeken u dan ook geen persoonsgegevens uit te wisselen. Uw privacy is bij ons zeer belangrijk. Tevens geldt dat ook andersom uit respect voor de dames.

6. Voor het slagen van uw erotische date is uw persoonlijke hygiëne en respectvol handelen naar de dame van zeer grote invloed. Diverse kamers hebben naast een wastafel ook een douchecabine en of bad. Was bijvoorbeeld altijd goed uw handen. Tevens zorgen wij voor de aanwezigheid van mondwater. De dame zal u op deze zaken wijzen indien nodig zodat u deze conform de huisregels kunt gebruiken.

Namens het directieteam van Bananas Suite (Casa Privada) wensen wij u veel spannend plezier toe tijdens uw verblijf in ons kamerverhuurbedrijf.